RENÚNCIA DE L'ALCALDESSA
Política 01/12/2010

Desgovern a Mollerussa només cinc mesos abans de les eleccions municipals

CiU i ERC rebutgen la contractació d'un crèdit municipal i forcen la dimissió de l'alcaldessa Teresa Ginesta (PSC)

Oriol March
1 min

BarcelonaL'alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà (PSC), ha anunciat avui que demà presentarà la renúncia al seu càrrec després que l'oposició, formada per CiU i ERC, no hagi recolzat la contractació d'un crèdit municipal per pagar els proveïdors municipals. L'anunci l'ha fet el consistori de Mollerussa, i l'alcaldessa explicarà properament les raons de la seva renúncia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El consistori de Mollerussa va celebrar ahir a la nit un ple extraordinari per intentar, per segona vegada aquest any, que l'oposició votés a favor de tirar endavant la quarta modificació del Pla de Sanejament en el qual està immers l'Ajuntament.

Aquesta modificació comportava l'aprovació d'un crèdit de 4,2 milions d'euros amb el qual l'equip de govern preveia fer front a la difícil situació econòmica que passa el consistori. Teresa Ginestà farà efectiva la decisió que ella mateixa defineix com un "acte de responsabilitat i d'honestedat política", realitzat amb "el convenciment que es tracta de la millor opció per a Mollerussa".

stats