Ara Mateix

La Moncloa condemna l'acció exterior del Govern: "Gastant molt, Mas s'ha guanyat el pitjor dels fracassos"

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha criticat aquest divendres l'acció exterior del Govern, després que 'El País' hagi publicat que la Generalitat ha reclamat a les ambaixades suport a la independència. "Gastant molt, Mas s'ha guanyat el pitjor dels fracassos", ha dit durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, en què s'ha tractat, bàsicament, la campanya pel 27-S. " Tots els líders mundials li han dit alt i clar que no té sentit el que està fent", ha afegit, perquè no ha aconseguit comprar "la raó ni la legalitat".

Malgrat  la polèmica entorn del cara a cara entre el líder d'ERC, Oriol Junqueras, i el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, Sáenz de Santamaría l'ha considerat ara " interessant" i ha defensat que els dos polítics tenen una " trajectòria en comú a la UE".

Preguntada sobre el perquè el PP tanca ara la porta a una reforma de la Constitució que reconegui la singularitat catalana, ha insistit que " no es pot acontentar el que no es vol acontentar".

Més continguts de