POLÍTICA
Política 22/02/2012

Mònica Oltra desafia el president de les Corts Valencianes amb un codi QR

Una setmana després de ser expulsada de les Corts Valencianes per dur una samarreta reivindicativa, ha aparegut amb una altra samarreta amb la inscripció "Contra la brutalitat policial", però en codi QR

Ara
1 min
Mònica Oltra amb una samarreta amb el codi QR

ValènciaLa portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, no té cap intenció de fer-se enrere, i pensa seguir lluint samarretes reivindicatives a les Corts. Després que la setmana passada el president de les Corts Valencianes, el popular Juan Cotino, l'expulsés de la cambra per negar-se a amagar la samarreta que duia amb la inscripció "No ens falten diners, ens sobren xoriços", aquest dimecres ha reaparegut amb una versió 2.0 de les samarretes de protesta. La samarreta que ha exhibit duia imprès un codi QR, que amagava la inscripció "Contra la brutalitat policial", només llegible amb un dispositiu de telèfon mòbil amb descodificador QR.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha estat la resposta d'Oltra a la "intolerància" de Juan Cotino. Pretén evitar d'aquesta forma que Cotino la torni a expulsar. Això sí, Oltra no ha volgut perdre l'ocasió per expressar el rebuig a la violència policial viscuda els darrers dies a València contra els estudiants. S'ha sumat a la protesta el diputat d'EUPV Lluís Torró, que ha lluït un adhesiu amb la inscripció "Jo també sóc enemic", després que el cap superior de la policia espanyola al País Valencià, Antonio Moreno, titllés d'"enemics" els participants en les manifestacions d'estudiants.

stats