Política 07/11/2014

Montilla substitueix Iceta en la presidència de la Fundació Campalans

L'entitat socialista incorpora a la cúpula a l'exdiputada Laia Bonet i manté a la direcció a Esther Niubó

Acn
1 min

BarcelonaLa Fundació Rafael Campalans, vinculada al PSC, remodela la seva comissió executiva. L'entitat estava presidida per Miquel Iceta des que Pere Navarro va accedir a la primera secretaria dels socialistes. Però el relleu de Navarro per Iceta havia deixat la Fundació pendent de modificar la seva cúpula. En una reunió del Patronat celebrada aquest divendres, l'expresident de la Generalitat, exlíder del PSC i actual senador, José Montilla, ha assumit la presidència de la Fundació en substitució d'Iceta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La nova executiva manté l'actual portaveu del PSC, Esther Niubó, com a directora, i rescata noms com l'exdiputada Laia Bonet, que serà la nova secretària de la Fundació Campalans. L'entitat ha emès un comunicat per explicar el relleu de la cúpula, on també explica que amb aquests canvis inicia "una nova etapa, no sense abans agrair la feina feta durant aquests dos anys i mig per Miquel Iceta, una tasca centrada molt principalment en impulsar un debat obert sobre la necessitat de reformar la Constitució espanyola en un sentit federal, i que recull el document de treball 'Per una reforma constitucional federal'".

El relleu d'Iceta per Montilla i la incorporació de Bonet, però, no són les úniques modificacions. Núria Pey com a tresorera, i Jordi Font, Joan Ferran, Sara Berbel i Francesc Trillas com a vocals, també han estat escollits membres de la comissió executiva de la Fundació.

stats