Política 29/10/2016

Montilla, sobre la crisi al PSOE: "Estic més enfadat del que pot semblar"

L'expresident de la Generalitat i exministre critica els qui prenen decisions dins el partit "sense dir-ho"

1 min
JosÉ Montilla, en una imatge d'arxiu / ARA

José Montilla critica els qui han mogut els fils dins el PSOE per fer caure Pedro Sánchez i aconseguir que el gruix dels diputats s'abstinguin aquest vespre en la segona votació del segon intent d'investidura a Rajoy. "Discrepo de les declaracions de Rodríguez Ibarra, però almenys ell les fa; hi ha gent que pren decisions sense dir-ho, les coses s'han de dir amb noms i cognoms", ha afirmat aquest matí en una entrevista a RAC1. L'expresident de la Generalitat, exministre i actual senador ha evitat dir a qui s'estava referint. "Estic més enfadat del que pot semblar", ha afegit, amb referència a "l'espectacle gratuït" del comitè federal del PSOE que va acabar amb la caiguda de Sánchez. "Després de la fracassada investidura de Sánchez, les coses no s'han portat bé", ha dit Montilla.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montilla ha dit que "combrega" amb la posició del PSC. Els seus diputats desafiaran la direcció de Ferraz i avui mantindran el 'no' a Rajoy. Amb tot, ha evitat dir què hauria fet ell si fos diputat: "Com que no he d'anar a votar…"

Sobre les insinuacions del periodista Pedro J. Ramírez que l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza va ser qui va filtrar la informació del pare d'Artur Mas a Liechtenstein, Montilla ha dit que no se'l creu gens. "Tenint en compte les característiques del personatge que parlava, Pedro J., jo li donaria credibilitat zero". "Francament, no m'ho crec", ha conclòs.

stats