POLÍTICA
Política 21/06/2013

Montoro, sobre el DNI de la infanta: "No vegin fantasmes volant, són errors administratius"

Es compromet a enllestir la investigació abans de dimarts. Centrifuga les responsabilitats advertint que el "lamentable error" es va produir el 2005, amb el PP a l'oposició

Ara
1 min

BarcelonaEl ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, s'ha compromès aquest divendres a tenir enllestida la investigació interna de l'Agència Tributària espanyola per esclarir el que ha considerat que és un "error lamentable" sobre l'informe que atribuïa a la infanta Cristina propietats que ha resultat que no eren seves. D'entrada, però, ja ha advertit: "No vegin fantasmes volant, perquè són errors purament administratius". "N'hi ha que sembla que escriguin novel·la negra, en lloc d'explicar la realitat del que passa", ha etzibat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'informe que l'Agència Tributària espanyola va entregar al jutge del cas Nóos, José Castro, s'atribuïa a la infanta Cristina vendes de propietats els anys 2005 i 2006 per valor d'un milió i mig d'euros. Montoro ha volgut centrifugar responsabilitats, i ha insistit que el que considera un "error" es va produir el 2005, amb el PP ja a l'oposició. Sigui com sigui ha recordat que ja ha demanat disculpes.

"Errors compartits"

Per Montoro és "relatiu" que una setmana o més sigui massa temps per aclarir l'error de l'informe de la infanta. Per això ha reclamat "prudència" a tots els que opinen sobre aquesta qüestió, perquè "els errors poden ser compartits".

stats