Política 21/01/2015

Montoro creu que el cas Pujol demostra que a "Espanya no hi ha hagut una amnistia fiscal"

"Ningú queda exempt dels delictes que s'hagin pogut cometre", encara que s'hagi acollit a la declaració tributària extraordinària del PP, assenyala el ministre d'Hisenda durant la sessió de control del Congrés

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. ARA

Madrid"A Espanya no hi ha hagut una amnistia fiscal". El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha negat per enèsima vegada que el govern del PP no va aprova una amnistia fiscal. Preguntat pel diputat i portaveu d'Hisenda del PSOE al Congrés, Pedro Saura, Montoro ha recalcat que els processos oberts contra l'expresident Jordi Pujol i els seus fills demostren que tot i haver-se acollit a la regularització "ningú queda exempt dels delictes que s'hagin pogut cometre".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Saura ha retret a Montoro que el 2013 assegurés davant del Congrés que no sabia si el fill menor dels Pujol, Oleguer, s'havia acollit a l'anomenada declaració tributària extraordinària, coneguda com a amnistia fiscal. El ministre d'Hisenda ha defensat que en el terme amnistia fiscal al diccionari de la Reial Acadèmia de la Llengua (RAE) es contempla l'extinció de la responsabilitat dels seus autors, però que en el cas Pujol s'està processant els imputats.

stats