Política 05/10/2014

Montoro, a 'La Vanguardia': "El finançament canviarà quan es consolidi la recuperació"

El ministre d'Hisenda ajorna sense un horitzó concret la reforma del sistema de finançament que, segons la llei, hauria d'haver entrat en funcionament l'1 de gener d'aquest any. Es nega a negociar la llista de propostes que va lliurar Mas a Rajoy fins que abandoni el procés sobiranista

Ara
1 min
Montoro compareix al Congrés / EFE

BarcelonaEl ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, adverteix en una entrevista a 'La Vanguardia' que no pensa abordar la reforma del sistema de finançament autonòmic fins que "es consolidi la recuperació econòmica". D'aquesta manera, ajorna sense un horitzó concret la reforma del sistema de finançament, que la llei fixa que ja hauria d'haver entrat en funcionament l'1 de gener d'aquest 2014.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El ministre també ve a reconèixer que no està disposat a negociar amb la Generalitat la llista de 23 demandes que va lliurar el president de la Generalitat, Artur Mas, al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en l'última reunió a la Moncloa: "Mas està per una altra cosa, no està per aquesta negociació. Està per votar, marxar. Com volen que negociem sobre aquesta llista de punts?".

stats