Política 02/09/2014

Macias ha vist Montoro "excitat" pel cas Pujol i li retreu que busqui "titulars als diaris" vinculant el procés amb el frau fiscal

CDC i UDC han intervingut per separat a la comissió d'Hisenda del Congrés

Ara
1 min

BarcelonEl diputat de CiU Pere Macias ha retret al ministre d'Hisenda que hagi "aprofitat" el cas Pujol per barrejar-lo amb el procés sobiranista català. Cristóbal Montoro ho ha posat tot al mateix sac i ha carregat contra els que "radicalitzen el discurs contra l'Estat i es lucren" en la seva intervenció al Congrés per parlar del cas Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No busquem derivades per fer un titular amable cap a qui sigui", "hem de separar l'aspiració d'uns ciutadans, els que siguin, del frau fiscal”, ha demanat Macias. El diputat convergent també troba "temerari" que Montoro hagi "dit què ha de fer el Parlament". "M'hauria agradat veure un ministre d'Hisenda més centrat en el seu paper", ha afegit, i ha dit que en la seva intervenció pel cas Bárcenas no estava tan "excitat". CDC veu bé "les mesures" que ha anunciat Montoro. El ministre ha dit que l'Estat es personaria en el cas Pujol.

Per primera vegada, CDC i Unió han intervingut per separat. Abans que Macias ha parlat el diputat Josep Sánchez Llibre, que s'ha centrat només en la persecució del frau fiscal, sense entrar en el cas Pujol.

stats