Política 10/07/2013

Montoro defensa la "honorabilitat" de Rajoy i demana "responsabilitat" a polítics i mitjans per no desestabilitzar Espanya

El ministre d'Hisenda afirma que el "desori de notícies" sobre aquesta qüestió només "enfanga i creen desconfiança"

Acn
1 min
El ministre Cristóbal Montoro atenent els mitjans aquest dimecres

MadridEl ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, s'ha sumat aquest dimecres a la defensa de la "honorabilitat" del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, davant les informacions sobre suposats cobraments irregulars. Montoro ha afirmat que Rajoy és un polític "honest" que treballa per treure l'Estat de la crisi. En canvi, ha afirmat que "el desori de notícies" sobre aquesta qüestió només "enfanguen i creen desconfiança" en l'Estat i les seves institucions. Generar desconfiança en el president del govern, ha dit, "no té cap sentit ni cap justificació".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montoro ha volgut fer una crida a la responsabilitat dels mitjans de comunicació, a qui atribueix aquest intent de "desestabilització" del govern espanyol. El declaracions als periodistes del Senat, ha assegurat que "el que hem de fer en moments com els que travessa el país és no difondre falsedats i demanar responsabilitat a tothom, especialment als polítics, en primer terme, però també als mitjans de comunicació perquè no poden estar atiant la desconfiança quan el que estan esperant els espanyols són solucions als seus problemes".

stats