CAS MERCURI
Política 05/03/2013

La dona de Bustos també deixa els seus càrrecs a l'Ajuntament de Sabadell

Montse Costa abandona per "la pressió emocional, d'insults i difamacions" que denuncia que han realitzat els grups de l'oposició

Efe
2 min

SabadellMontse Costa, responsable del gabinet de l'alcaldia de Sabadell i dona de l'exalcalde de la ciutat, Manuel Bustos, ha anunciat aquest dimarts a la tarda que renuncia al seu càrrec i deixa l'Ajuntament. Costa ha enviat als mitjans de comunicació la carta que ha dirigit al nou alcalde, Joan Carles Sànchez, en què explica que deixa el seu càrrec per "la pressió emocional, d'insults i difamacions que m'han generat i m'estan generant els grups de l'oposició" arran de la seva imputació en el sumari del cas Mercuri de presumpta corrupció urbanística, pel qual també va deixar l'alcaldia Manuel Bustos. "El motiu d'aquesta carta és dir-te que entenc que no em renovis la confiança com a personal eventual a l'Ajuntament de Sabadell, voldria deixar molt clar que et faig aquesta reflexió sent totalment innocent del càrrec de tràfic d'influències pel qual estic imputada", relata Costa dirigint-se a l'alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la carta, Costa reitera que se la imputa perquè l'exregidor del PP Jordi Soriano li va demanar que distribuís el currículum d'una persona a diverses empreses de la ciutat per trobar-li una feina, sense que l'informés que era la dona d'un empresari. "Vull acabar reiterant que marxo perquè la pressió emocional, d'insults i difamacions que m'han generat i m'estan generant els grups de l'oposició està afectant la meva vida professional i personal fins a límits molt alts", assenyala.

Costa es mostra adolorida per la situació viscuda, defensa l'honestedat del seu company i pare del seu fill i demana als partits que "quan tot s'aclareixi, siguin capaços, almenys, de reconèixer la greu injustícia que estem patint i que els que manen en els partits siguin capaços no només de fer discursos de cara a la galeria, sinó que facin que els seus portaveus a Sabadell siguin més persones".

La dona de Bustos recorda en la carta que el seu càrrec al consistori és anterior a l'inici d'aquesta relació sentimental.

stats