ELECCIONS MUNICIPALS
Política 29/01/2011

Montserrat Tura: "Jo he patrullat de nit per Barcelona més que Xavier Trias"

Tura ha insistit que no renunciarà als seus orígens, ni al seu empadronament a Mollet del Vallès, ciutat de la qual va ser alcaldessa durant setze anys

Redacció
1 min
Montserrat Tura alcaldable

BarcelonaLa candidata de les primàries del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Montserrat Tura, ha presumit d'haver "patrullat més" que el candidat de CiU, Xavier Trias, pels carrers de Barcelona i l'ha invitat a acompanyar-lo als llocs de Barcelona en què hi ha més problemes "diürns i nocturns". En declaracions a Efe, Montserrat Tura s'ha defensat de les acusacions de Trias de no ser una candidata que resideixi i conegui la ciutat de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"L'he patrullat de nit molt més que ell. Per tant, si vol, un dia l'invito a fer una volta per allà on tenim problemes diürns i nocturns a resoldre", ha replicat l'exconsellera d'Interior i de Justícia al candidat nacionalista. Sobre la seva suposada desvinculació de la ciutat per residir a Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i les nombroses preguntes que està rebent sobre el seu coneixement concret de Barcelona, Tura ha assenyalat: "jo no voldria que la campanya electoral es convertís en un concurs televisiu". "Que vol dir viure a Barcelona? -s'ha preguntat-. Perquè jo em passo més hores que segurament molts d'ells, fins i tot més nits".

Tura ha insistit que no renunciarà als seus orígens, ni al seu empadronament a Mollet del Vallès, ciutat de la qual va ser alcaldessa durant setze anys, entre el 1987 i el 2003.

stats