DEBAT INTERN AL PSC
Política 21/02/2011

Tura seguirà fent sentir la seva veu i no renuncia a succeir Montilla al PSC tot i la derrota a les primàries

La diputada socialista ha defensat el procés d'elecció de candidat, però puntualitza que era "ironia" que s'oferís a dirigir la campanya de Jordi Hereu

Acn
1 min
Montserrat Tura a l'acte de tancament de campanya

BarcelonaDos dies després de la derrota que Montserrat Tura ha patit en el procés d'eleccions primàries que el PSC de Barcelona ha dut a terme per escollir el seu alcaldable, la diputada al Parlament no ha volgut parlar del seu futur immediat, però sí que ha fet un advertiment: "És bastant difícil pensar que jo continuï en la política activa i que hi continuï amb la boca tancada. No és el meu estil, ni que sigui per expressar la meva opinió".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tura ha defensat el camí que ha obert dins del partit el procés d'eleccions primàries a Barcelona, un camí que s'ha obert perquè ella va decidir fer el primer pas. Ha considerat que ha estat un revulsiu per a un partit que de vegades no ha escoltat prou les bases (ha utilitzat el terme "bunqueritzat"), i en aquest sentit ha dit: "Me n'alegro que per primera vegada anem a un Congrés en què hi ha diferents persones que s'estan propugnant per ser primer secretari. Perquè per primera vegada hi ha un ventall obert d'ofertes i caldrà veure què és el que passa".

Pel que fa al guanyador de les conteses primàries, l'actual alcalde de Barcelona Jordi Hereu, Tura ha reiterat que li donarà tot el suport que calgui, però ha volgut aclarir que quan es va oferir per dirigir-li la campanya, ho va fer amb "ironia". Una ironia que poca gent va copsar perquè, tal com ella ha destacat, "tothom s'ho ha pres molt seriosament".

stats