Política 29/12/2014

Mor Manel Fernández, excandidat a les primàries del PSC de Barcelona

Tenia 60 anys, era metge i fundador de l'Associació d'Especialistes en Prevenció i Salut Laboral (AEPSAL)

Acn
1 min

BarcelonaL'excandidat a les primàries del PSC de Barcelona Manel Fernández Jiménez ha mort als 60 anys a casa seva per causes que encara es desconeixen. Metge i fundador de l'Associació d'Especialistes en Prevenció i Salut Laboral (AEPSAL), Fernández va ser un dels sis contendents a les primàries que els socialistes van celebrar a principis del 2014 per escollir el candidat a l'alcaldia de la capital catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Manel Fernández va ser l'únic que no va aconseguir els avals necessaris per superar la primera ronda. Inicialment va impugnar la decisió davant els tribunals però va retirar la demanda en arribar a un acord amb el partit. Les primàries les va acabar guanyant l'actual candidat, Jaume Collboni. La cerimònia de comiat serà aquest dilluns a les 17.00 al tanatori Gran Via de l'Hospitalet.

El condol del PSC de Barcelona

La federació del PSC de Barcelona ha mostrat el condol per la mort de Manel Fernández Jiménez. L'alcaldable socialista, Jaume Collboni, un dels cinc rivals de Manel Fernández en les primàries i vencedor final, ha destacat "les seves conviccions polítiques i les ganes de treballar per aconseguir una Barcelona millor".

stats