Mor l'exalcalde de Blanes Josep Marigó

El dirigent socialista ha mort als 58 anys a causa d'una llarga malaltia 

L'exalcalde de Blanes, el socialista Josep Marigó, que va governar el municipi de la Selva del 2003 al 2007 i del 2011 al 2015, ha mort avui als 58 anys a causa d'una greu malaltia contra la qual ha lluitat els últims mesos. Marigó es va afiliar als socialistes l'any 1998 i un any més tard va entrar en política municipal com a regidor. Va ser president del Consell de Federació del PSC a les comarques gironines -el Consell ha lamentat al seu compte de Twitter la seva mort- i membre del Consell Nacional del PSC. També va ser diputat provincial i president de Dipsalut, l'Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona, que va posar en marxa ell mateix. 

L'actual alcalde, Mario Ros, ha destacat la tasca desenvolupada per Marigó i la seva implicació amb el municipi, tot i haver nascut a Pineda de Mar. La seva vinculació amb el teixit associatiu blanenc va començar l'any 1984 formant part de Rialles, de l'AMPA de l'Escola Quatre Vents i de l'associació de veïns del Control Horta de la Perla. 

Segons informa l'Ajuntament, està previst un reconeixement públic a la figura de Marigó, que havia recuperat la seva feina com a professor d'institut després de deixar l'alcaldia, en l'especialitat de mecànica i de tecnologia, i que va fer classes a l'Institut Lluís Companys de Tordera.

Més continguts de