Mor l'exregidor d'ERC a l'Ajuntament d'Igualada, Joan Torras, als 63 anys

Va encapçalar el grup municipal dels republicans del 2003 al 2015

L'exregidor de l'Ajuntament d'Igualada, Joan Torras Compte, ha mort als 63 anys com a conseqüència d'un càncer, segons ha confirmat aquest divendres la federació comarcal de l'Anoia d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a través de Twitter. Torres va encapçalar el grup municipal d'Esquerra durant tres mandats: del 2003 al 2011 a l'oposició, i del 2011 al 2015 formant part del govern de la ciutat, juntament amb Convergència i Unió.

Durant aquest període, Torras va ser responsable de l'Àrea d'Acció Social. Segons la publicació 'Anoia Diari', l'exregidor també va ser conseller del Consell Comarcal de l'Anoia, on va dirigir l'àrea de Promoció Econòmica i va presidir la secció local d'Esquerra. El maig de l'any passat va ser nomenat president del nou Consell Assessor del Bon Govern d'Igualada.

ERC Anoia ha lamentat la pèrdua de Joan Torras i l'ha recordat com "un referent a Igualada". A més, la formació ha acompanyat "en el dolor la seva família". Per la seva banda, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha lamentat la mort del republicà a través del seu compte de Twitter, i l'ha considerat un "home amb gran vocació de servei públic, entusiasta, honest i patriota". 

Segons l''Anoia Diari' el republicà estava vinculat al sector tèxtil anoienc, en una empresa familiar.

Més continguts de