Política 20/10/2013

'El Mundo' assegura que Mas vol anar a les eleccions amb Junqueras de número 2, Guardiola de 3 i Nadal (PSC) de 4

El rotatiu madrileny explica que el full de ruta del president del Govern és convocar la consulta l'11-S del 2014, i si Rajoy no les accepta, convocar les plebiscitàries la primavera del 2015 amb una candidatura anomenada Entesa per la Llibertat

Ara
1 min

BarcelonaEl diari 'El Mundo' explica en la seva edició de diumenge quin és el full de ruta d'Artur Mas per al procés sobiranista. El més destacat és la llista electoral en què està pensant el president per a unes hipotètiques eleccions plebiscitàries la primavera del 2015: l'1 seria per a Mas; el 2, per a Oriol Junqueras; el 3, per a Pep Guardiola, i el 4, per a Joaquim Nadal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el rotatiu madrileny, Mas es presentaria amb una coalició anomenada Entesa per la Llibertat que inclouria Convergència Democràtica (CDC) –sense Unió–, ERC, alguns dels catalanistes escindits del PSC, i independents de prestigi, com el de Santpedor.

'El Mundo' explica, a més, que Pep Guardiola ja ha rebut l'oferiment informal: "L'exfutbolista ha dit que s'ho pensarà, però la idea, segons fonts consultades, li ha semblat bona", explica el periodista Casimiro García Abadillo, que és qui firma la informació.

stats