Política 07/03/2016

Munté replica a Vila que CDC no ha estat una "mala còpia" d'ERC durant els últims mesos

La consellera de la Presidència respon al conseller de Cultura, que en una entrevista a l'ARA va sacsejar el debat intern sobre la refundació del partit

O.m.
1 min
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va comparèixer ahir en roda de premsa després de la primera reunió ordinària del nou executiu.

BarcelonaLa consellera de la Presidència, Neus Munté, ha replicat aquest dilluns al seu company de Govern i de partit Santi Vila, que en una entrevista a l'ARA la setmana passada lamentava que CDC s'hagués convertit en una "mala còpia" d'ERC en els últims mesos. "Ningú aspira a ser còpia de ningú sinó una millor, més gran i més permeable força política", ha indicat Munté des dels micròfons de Catalunya Ràdio. La dirigent nacionalista, això sí, ha admès que el partit ha passat per una etapa que no ha estat fàcil tant per qüestions internes com pel panorama polític i econòmic de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntada per si coincideix amb Vila a l'hora de canviar el nom de la formació, Munté ha dit que hi coincideix bastant. "Els convergents ens sentim convergents per determinats valors, però no necessitem que ens recordin que som convergents", ha apuntat la consellera de la Presidència, que ha demanat "desdramatitzar" aquest debat. "Cal optar pel que millor defensi els interessos del nou moment", ha apuntat.

Sobre els lideratges que ja s'han postulat per capitanejar la secretaria general del partit, la dirigent nacionalista s'ha limitat a apostar per un "lideratge compartit".

stats