10-A
Política 10/04/2011

Muriel Casals: “Un cop més, la realitat ha superat el somni”

La presidenta d'Òmnium Cultural considera que la consulta del 10-A és la continuació de la manifestació del 10-J, posterior a la sentència del TC sobre l'Estatut

Agències
1 min

BarcelonaLa presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha resumit el sentiment dels organitzadors de la consulta per la independència a la ciutat de Barcelona, una vegada se n'ha conegut l'èxit de participació. "Un cop més, la realitat ha superat el somni", ha explicat Casals, que s'ha declarat “satisfeta” pels resultats i pel desenvolupament de la jornada. La presidenta d'Òmnium ha vinculat la jornada d'aquest diumenge amb la marxa del 10-J, posterior a la sentència del Constitucional sobre l'Estatut. Casals considera que la votació del 10-A és la continuació d'aquella marxa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta d'Òmnium ha ressaltat la participació dels immigrants "que volen deixar de ser immigrants per ser ciutadans" com un dels punts més destacats de la jornada i ha tingut un detall amb els gairebé 4.000 voluntaris que han col·laborat en l'organització de la consulta, a qui ha agraït la feina. Els ha qualificat com a "somiadors" que "amb pocs recursos" han estat els protagonistes d'una de les fites que considera clau en el futur de la nació catalana. "Som un país una mica millor del que ens crèiem", ha reblat Casals.

stats