Política 20/03/2012

PSC i ICV fan pinya després del pacte CiU-PP per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Pere Navarro i Joan Herrera descarten fer un front comú però acusen CiU de dilatar la discussió del pacte fiscal al Parlament

Pere Martí
1 min

BarcelonaPSC i ICV es tornen a trobar però no reeditaran cap acord estable al Parlament. Pere Navarro i Joan Herrera es coordinaran per fer front a les retallades i per accelerar la discussió del pacte fiscal, que consideren que CiU està intentant dilatar per no irritar el PP. Ambdós dirigents avalen la tesi que hi ha una "coalició de facto" que s'ha demostrat en l'acord per la CCMA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha explicat que el govern està "molt atrapat" pels pactes amb el PP i això li resta marge de maniobra en temes com la Corporació, on els socialistes continuen reivindicant dues places per garantir que sigui "plural i professional". Per la seva banda, Herrera ha qualificat de "gravíssim" que el Govern hagi pactat la CCMA amb el partit que està en contra de la immersió i creu que aquest acord fa "saltar pels aires" la professionalitat dels òrgans directius de la Corporació, que queden més "governamentalitzats".

stats