Política 13/02/2012

Navarro critica que Trias exerceixi un lideratge de Barcelona "sense vocació de continuïtat"

Els socialistes creuen que la possible candidatura de Ferran Mascarell demostra que CiU dóna per amortitzat l'actual alcalde

Pere Martí
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, creu que la possible candidatura de Ferran Mascarell a l'alcaldia de Barcelona, avançada per l'ARA, demostra que Xavier Trias exerceix "un lideratge sense vocació de continuïtat". Els socialistes han evitat valorar si la candidatura podria representar una opa al seu electorat, a causa del prestigi que té l'actual conseller de Cultura entre els sectors progressistes barcelonins, i s'ha limitat a criticar l'actual alcalde. Com a exemple de manca de lideratge, ha lamentat que Trias no hagi anat al Poblenou per seguir sobre el terreny l'avaria que ha deixat sense gas 4.500 abonats aquest cap de setmana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes interpreten que el fet que CiU busqui relleu a Trias vol dir que ja el donen per amortitzat i que busquen renovar-se davant el procés de canvi que està fent el PSC, que aquest cap de setmana ha jubilat Jordi Hereu i ha situat com a alcaldable Jordi Martí, un deixeble de Mascarell.

stats