POLÍTICA
Política 19/06/2012

La mesa del Parlament admet a tràmit la proposició de llei de supressió de peatges

La proposta ha sigut presentada per SI, que ha titllat d'"indecent atac" i "insult a la ciutadania" les declaracions de Fernández Díaz sobre la campanya #novullpagar

Marc Toro
1 min

Barcelona?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /La mesa del Parlament ha admès a tràmit aquest dimarts la proposició de llei de supressió de les autopistes amortitzades presentada pel grup parlamentari de SI. El diputat de la formació independentista Toni Strubell ha celebrat que finalment la proposta hagi sigut acceptada perquè continuï la seva tramitació, després que la mesa la rebutgés la setmana passada. En roda de premsa al Parlament, Strubell ha opinat que es tracta d’una llei d’una “lògica i racionalitat absoluta” i ha valorat molt positivament que finalment arribi al Parlament “una gran causa que és a les autopistes i als carrers”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per altra banda, el diputat de SI ha titllat d’”indecent atac” i “insult a la ciutadania” les recents declaracions del ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, sobre la campanya #novullpagar, que equiparaven la mobilització amb la violència urbana i la definien com a “campanya incívica”. Davant d’aquestes declaracions, Strubell ha recordat al ministre del govern espanyol que la campanya és “plenament cívica, ordenada i civilitzada” i l’ha instat a no donar “lliçons de civisme”.

stats