Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Nadal: "Barrera va ser lleial als seus ideals des de la joventut fins a la mort"

El president del grup parlamentari del PSC ha explicat que, tot i les discrepàncies polítiques entre ells, sempre va respectar Barrera i la seva manera de fer política

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha destacat la personalitat política d'Heribert Barrera, a qui ha definit com a "lluitador, patriota, coherent, lleial, i fidel als seus ideals republicans des de la joventut fins a la mort".

Nadal ha parlat de l'etapa de Barrera a l'exili, quan es va formar acadèmicament i va estudiar els models de democràcies europees que després va voler aplicar a Catalunya. També ha recordat que, tot i la diferència d'edat, van ser amics a la Universitat Autònoma, el republicà com a professor i ell com a alumne.

El polític socialista ha dit que entre ells hi havia "discrepàncies i coincidències", perquè el dirigent d'ERC "anava molt més enllà" en el seu desig d'independència d'Espanya, però que sembre va tenir el "màxim respecte per Heribert Barrera i la seva manera de fer política".

RE

Més continguts de