Publicitat
Publicitat

FINANCES DE LA GENERALITAT

Nadal: "Duran tenia raó quan deia que si explicava el que pensava perdria les eleccions"

El president del grup parlamentari del PSC deplora les mesures d'estalvi anunciades per Mas i el fet que no incloguin propostes per incentivar l'economia

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, s'ha mostrat contrari a les mesures econòmiques presentades pel President de la Generalitat, Artur Mas, aquest dimarts. Unes mesures que, per ell, demostren que, efectivament, el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, tenia raó quan va dir que "si explicava el que pensava, perdria les eleccions".

Nadal ha denunciat que els nous pressupostos que vol aprovar Mas no tenen "cap proposta per incentivar l'economia ni generar riquesa" i que no busquen la "progressivitat fiscal" que el PSC demana. A més, ha assegurat que les aquestes mesures "entren en contradicció amb el programa electoral de CiU".

Pel que fa a la proposta de pacte fiscal de CiU, el portaveu del PSC ha criticat que es presentés com la solució per "les relacions entre Catalunya i Espanya" quan Rajoy no només vol accedir a aprovar-lo sinó que a sobre "vol intervenir els comptes de les comunitats autònomes". Nadal ha acabat la seva intervenció criticant l'actitud del Govern, i exemplificant la seva política de negociacions amb una metàfora: "Un pot dir 50 vegades que estén la mà, però si la mà està buida, això no serveix per res".

RE

Més continguts de