Política 16/12/2011

Nadal no acceptarà una sortida del congrés del PSC que pugui "semblar que deixa el catalanisme com a minoritari"

Segons el president del PSC al Parlament, "hauríem d'afirmar amb rotunditat que el PSC és des de la seva arrel fundacional, catalanista"

Ara
1 min
El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal / ACN

BarcelonaEl president del grup socialista al Parlament de Catalunya, Joaquim Nadal, opina aquest divendres a El Periódico que "no accepta una sortida del congrés" que celebren els socialistes aquest divendres que faci quedar "el catalanisme com a minoritari". Segons el que escriu, les etiquetes vénen "de fora més que de dins" i volen fer veure que uns són catalanistes i altres, no. Aquesta és una alternativa "falsa i inacceptable", per l'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Avançant-se a la possible victòria de Pere Navarro, considerat com el candidat de l'aparell i el menys catalanista, Nadal s'anticipa i promet que "tots els candidats ho són" i que tots pensen en la sobirania de les accions i de les posicions del PSC". Nadal també parla d'una "amalgama" de diferents visions de catalanisme per assegurar que tenen un projecte de futur basat en el "catalanisme d'esquerres".

Per últim, Nadal es nega a acceptar una sortida del congrés que deixi el "catalanisme com a minoritari i perdedor" i promet també que, sigui qui sigui el vencedor, el "nou" PSC tindrà "en el seu catalanisme l'enllaç entre passat, present i futur".

stats