POLÍTICA
Política 16/01/2013

Joaquim Nadal "no entén" que el PSC no consensuï la declaració després dels canvis de CiU i ERC

L'exconseller i exdiputat del PSC aposta per una "proposta a cinc" i alerta que les "votacions parcials i fragmentàries" només crearien "desunió"

Ara
1 min
LA NOVA I LA VELLA GUÀRDIA ESCORTEN EL PRIMER SECRETARI
 El líder del PSC, Pere Navarro, va assistir a la reunió del grup parlamentari del partit per anunciar els canvis en la seva direcció. Ho va fer acompanyat del nou president del grup, Xavier Sabaté, i pel seu predecessor, Joaquim Nadal, que un dia més tard ja havia assumit millor la notícia i es va mostrar més relaxat malgrat el seu relleu.

BarcelonaEls sectors més catalanistes del PSC pressionen la cúpula del partit perquè no es despengi de la declaració de sobirania que es votarà al Parlament el dia 23. Aquest cop ha estat l'exconseller i exdiputat socialista Joaquim Nadal, que ha alertat que no seria comprensible que després de les cessions que han fet CiU i ERC en la seva proposta de declaració, "no sigui possible" que els socialistes se sumin al consens.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Vull una proposta a cinc grups i no entenc que no sigui possible després dels canvis en la de CiU i ERC", ha advertit Nadal al seu Twitter. Més enllà, Nadal ha opinat també a Twitter que de cara a la declaració del Parlament "no pot haver-hi res pitjor que les votacions parcials i fragmentàries", perquè "estaria servida la desunió".

El PP, l'arrel de tot

Per Nadal, l'arrel i causa de tot plegat, és l'actitud del PP amb Catalunya: "La teranyina política i jurídica té sempre com a causa real l'actitud agressiva del PP contra Catalunya. Amb contumàcia ofega i escanya!".

stats