Política 18/06/2011

Nadal respon a Recoder que CiU no ha obert cap diàleg per pactar amb el PSC

El conseller de Territori i l'actual portaveu del grup socialista dialoguen via Twitter sobre l'entrevista d'avui al diari ARA, on Recoder assenyala que el pacte amb el PP "és el que hi ha" després que la resta els hagin tancat les portes

Redacció
1 min

BarcelonaEl portaveu del grup socialista, Joaquim Nadal, ha respost avui via Twitter al conseller de Territori, Lluís Recoder, que el Govern no ha ofert cap diàleg "ni negociació que mereixi aquest nom" per arribar a pactes amb el PSC sobre els pressupostos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nadal contesta així a les afirmacions que el conseller ha fet en l'entrevista que avui publica l'ARA, on assegura que el pacte CiU-PP "és el que hi ha" després que la resta de partits els hagin tancat les portes.

El portaveu socialista ha retret a Recoder que CiU hagi fet compatible "la superació del debat pressupostari amb un atac frontal al model educatiu" i Recoder li ha respost que el model educatiu és justament un valor compartit entre les dues formacions i li ha ofert que, si calgués, el defensarien plegats.

Recoder, a través de la xarxa, s'ha refermat en les declaracions fetes. L'entrevista completa es pot consultar a través de l'ARA Premium.

stats