Política 22/04/2012

Nadal insta els partits catalans a portar als tribunals els incompliments de l'Estat

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, critica que els gestos de CiU per buscar apropaments amb ells han estat discrets, per no dir "inexistents"

Ara
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha cridat avui a la unió dels partits catalans per denunciar davant el Tribunal Constitucional els incompliments del govern espanyol de la disposició addicional tercera de l'Estatut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Informació, Nadal ha dit que per aquesta via hi pot haver entesa de totes les forces catalanes per disposar dels 219 milions que l'Estat deu a Catalunya per invertir en infraestructures. Ha criticat que, en canvi, sí que hi hagi diners per a altres infraestructures fora de Catalunya.

Nadal ha advertit que és el consens i la unitat el que convé a Catalunya i no "un pacte radical" entre CiU i ERC. Ha retret a la federació haver fet gestos "discrets, per no dir inexistents" a l'hora de buscar apropaments amb els socialistes en un escenari de geometria variable.

stats