Política 03/09/2013

Navarro defensa que l'article de Balmón "no és més dur" que els d'altres dirigents

Assegura que Agrupament Socialista "no és l'origen d'un nou partit"

Ara
1 min

BarcelonaEl líder del PSC, Pere Navarro, es nega a desacreditar el seu número dos, Antoni Balmón, per haver defensat en un article que al PSC "sobren" alguns dirigents crítics. "El seu article no és més dur que altres articles d'altres companys, algun d'ells de dirigents crítics", ha assegurat el primer secretari socialista en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha argumentat que ell no considera que sobri gent al partit i ha puntualitzat que el que cal és "replantejar certes actituds". De fet, com ja va fer dilluns, ha celebrat que es creï el corrent intern "de caire sobiranista" Agrupament Socialista, que lideren Àngel Ros i Marina Geli, perquè és, al seu parer, un instrument que "ajuda a saber qui és qui". Tot i això, ha volgut puntualitzar que aquest corrent "no és l'origen d'un nou partit" perquè així l'hi han fet saber els seus impulsors.

Navarro ha recordat que el PSC perd suport electoral des del 1999, i que aleshores el partit es va "dedicar a governar i no a analitzar les causes de la pèrdua de suport", un exercici que, segons ha dit, ara intenta fer l'actual executiva.

stats