POLÍTICA
Política 24/11/2013

Navarro erigeix el congrés del PSOE d'Andalusia en "exemple" d'unitat

El líder del PSC ofereix el suport i solidaritat del PSC amb els socialistes andalusos

Efe
1 min

GranadaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha manifestat aquest diumenge a Granada que el congrés extraordinari del PSOE d'Andalusia ha estat un "gran exemple" de la unitat que hi ha d'haver en el socialisme de tot Espanya. En declaracions als periodistes durant la clausura del congrés regional, ha assenyalat que cal prendre nota de la tasca dels socialistes andalusos, que ha qualificat de propera als ciutadans, en contra, a criteri seu, del que fan els executius espanyol i català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, ha posat de manifest que els socialistes units són forts i ha afegit: "Quan anem junts, som capaços d'expressar millor les nostres idees i de marcar alternativa als governs d'Espanya i de Catalunya". Ha insistit que cal exercir aquesta unitat i que, en aquest sentit, des del congrés del PSOE-A s'ha donat un gran exemple , no només pel resultat de les votacions, sinó també pel resultat dels debats. Pere Navarro ha apuntat a més que en la passada Conferència Política es va parlar d'idees i ja arribarà el temps de parlar de persones.

Susana Díaz, figura "de primer nivell"

Segons la seva opinió , la secretària general del PSOE -A i presidenta de la Junta d'Andalusia , Susana Díaz , és una figura "de primer nivell" no només del socialisme andalús, sinó també espanyol. Ha estimat que les seves funcions com a presidenta de la Junta les està exercint "de manera exemplar, governant molt a prop dels ciutadans". Navarro ha expressat el suport i solidaritat del PSC amb els socialistes andalusos.

stats