Publicitat
Publicitat

Navarro posa en marxa l’‘operació reconstrucció’

El primer secretari activa els ressorts interns per "cosir" el grup parlamentari i evitar que les tensions i el procés de primàries eclipsin la tasca d'oposició

La paradoxa s'ha instal·lat al carrer Nicaragua, a la seu central del PSC. Els militants i els quadres que van donar la victòria a Pere Navarro amb un 70% dels vots al congrés del passat desembre estan, majoritàriament, satisfets de que hagi pres el control del grup parlamentari rellevant Joaquim Nadal, Miquel Iceta i Laia Bonet per Xavier Sabaté, Jaume Collboni i Rocío Martínez-Sampere.

Molts consideren que hauria d'haver imposat la seva llei abans i canviat les cares just després de guanyar la primera secretaria per imprimir una línia d'oposició nova i, sobre tot, nítida. Però al mateix grup i també en els debats públics l'opinió quasi hegemònica és que el PSC és una mica menys plural i que, a més, els més catalanistes han quedat bandejats.

Preocupat, Navarro ha ordenat a Sabaté i a Collboni que s'activin per "cosir" el grup i reconstruir una mínima harmonia que eviti que, en el principal aparador institucional del PSC, s'hi perpetui una imatge de divisió i lideratge poc afermat.

Llegiu la crònica sencera a l' Ara Premium.

RE

Més continguts de