CONGRÉS DEL PSC
Política 17/12/2011

Navarro és proclamat primer secretari del PSC

El terrassenc ha obtingut el 73,06% i destaca que vol un partit "obert a tothom". El nou secretari ja ha estès la mà als seus dos rivals, Joan Ignasi Elena i Àngel Ros

Sara González
1 min

BarcelonaL'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha estat proclamat primer secretari del PSC amb un 73,06% de suport (545 vots) davant l'altre candidat, Joan Ignasi Elena, que ha sumat amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i n'ha obtingut el 25,06% (187).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro serà ara l'encarregat de forjar una nova executiva en la qual haurà d'integrar les diferents sensibilitats del partit i ja ha avançat que vol que el PSC sigui un partit "obert a tothom", per això ha estès la mà als que han estat els seus dos rivals en la lluita per la secretaria general, Ros i Elena. Navarro ha tancat la seva intervenció fent una nova oferta als altres dos candidats perquè ells i els seus equips s'integrin a la direcció que diumenge haurà de presentar el nou primer secretari perquè sigui votada pel congrés.

"En aquest partit hi ha de cabre tothom, els que s'han presentat i molts altres companys que representen els seus territoris i la seva gent", ha etzibat.

Navarro ha promès treballar amb la “mateixa il·lusió i esperança” que quan enganxava cartells el 1977, quan formava part de les Joventuts Socialistes del PSC de Terrassa. També ha subratllat que a la propera executiva han d'estar representants els altres membres del partit que han presentat candidatura. Després de fer públic el resultat, Navarro ha volgut fer un reconeixement "al moment de democràcia clara i emoció personal" que ha assegurat que està vivint.

stats