LA CRISI DELS SOCIALISTES
Política 15/01/2014

Navarro, sobre la renúncia de Ros: "És un gest que l'honora"

El primer secretari assegura que l'alcalde de Lleida "avantposa els interessos de partit als personals"

Ara
1 min
UNA UNITAT DIFÍCIL DE GARANTIR
 Pere Navarro s'està reunint individualment amb cadascun dels diputats per garantir que respectin la disciplina de vot  el dia 16 al Parlament. Tot i això, si manté el no a demanar el traspàs de la competència per convocar referèndums és probable que hi hagi diputats crítics que desobeeixin. Navarro busca que siguin tan pocs com sigui possible.

MadridL'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ja ha comunicat al líder del PSC, Pere Navarro, que pensa renunciar al seu escó de diputat al Parlament perquè no vol votar en contra de demanar la consulta al Congrés. "És un gest que l'honora i que avantposa els interessos de partit als personals", ha assegurat Navarro des de Madrid, on ha anat a acompanyar al PSOE per registrar una proposició no de llei al Congrés per reclamar la convocatòria urgent de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari ha tornat a insistir que no és ell qui imposa el sentit del vot, sinó que va ser el consell nacional, el màxim òrgan del partit entre congressos, qui a través d'una votació secreta va avalar votar en contra per àmplia majoria.

stats