Política 19/08/2015

Munté participarà en la manifestació independentista de la Diada

La vicepresidenta assegura que Mas "analitzarà" la seva presència a la Via Lliure a la República Catalana

Efe
1 min
La vicepresidenta, Neus Munté, ahir després de la reunió de l’executiu.

BarcelonaLa vicepresidenta i portaveu del Govern, Neus Munté, participarà en la manifestació independentista de la Diada a l'avinguda Meridiana de Barcelona, i ha defensat que el fet que coincideixi amb l'inici de la campanya de les eleccions del 27 de setembre no és "excusa" per no assistir-hi. En declaracions a Catalunya Ràdio, Munté ha explicat que participarà a la Via Lliure de la diada de l'Onze de Setembre, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La vicepresidenta catalana ha sostingut que el fet que l'inici de la campanya de les eleccions del 27 de setembre coincideixi amb la Diada, una jornada "reivindicativa", "no li pren força, no canvia res", i per això considera que "no ha de ser una excusa" per no participar en aquesta mobilització.

Preguntada per si el president de la Generalitat, Artur Mas, serà present en la manifestació, ha assenyalat que ell ho valorarà i analitzarà, i ha recordat que "sempre ha volgut mantenir el seu paper institucional" com a president de "tots" els catalans, "dels que hi aniran i dels que no".

En aquest sentit, ha afegit que "aquest plantejament coherent l'empara per decidir una cosa o una altra", i ha recordat que la Via Lliure no és un acte de partit o de govern, sinó que l'han convocat les entitats sobiranistes.

stats