Política 11/03/2011

No poden contactar amb els quatre ciutadans espanyols que viuen a la zona del terratrèmol

El ministre de Presidència, Ramon Jáuregui, diu que "no hem pogut contactar amb ells" i espera "que es serveis consulars ho aconsegueixin"

Miquel Codolar
1 min

MadridEl ministre de Presidència espanyol, Ramon Jáuregui, ha manifestat a la roda de premsa posterior al consell de ministres que per la informació que té l'executiu hi ha quatre ciutadans espanyols vivint a la zona del terratrèmol del Japó i amb els quals el govern espanyol no ha pogut contactar. No els ha volgut donar per desapareguts perquè encara és aviat, però ha dit que els estan buscant i no els troben. Ha afegit que el govern espanyol espera que els serveis consulars puguin posar-s'hi en contacte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Estat ha enviat un telegrama al primer ministre del Japó expressant-li les condolències d'Espanya i dels seus ciutadans, que "ho senten molt de prop". Tot i la magnitud dels fets, ha exposat que "espera que es faci curta la xifra de víctimes". Ha afegit que l'Estat ajudarà no només el Japó sinó tots els països que puguin resultar afectats pel fenòmen.

stats