Política 19/08/2011

Nou Cicle advocarà per una aliança d'esquerres de cara al 2014

Ho defensarà Joan Ignasi Elena a Vilopriu, on promourà la seva candidatura per liderar el PSC

Redacció
1 min
El tret de sortida del curs polític socialista La plataforma de Raimon Obiols convoca cada any la tradicional trobada a Vilopriu -a la foto, la trobada de l'any passat-, on s'apleguen desenes de dirigents i militants del PSC. Enguany serà el 25 d'agost i, a més de la intervenció de José Montilla, Joan Ignasi Elena tancarà l'acte amb un discurs en què exposarà les seves aspiracions per liderar el partit.

BarcelonaNou Cicle confia en una aliança d'esquerres en què hi hagi un candidat triat per la societat de cara a les eleccions al Parlament del 2014. D'aquesta manera, com una "olivera catalana", emmirallant-se en el pacte d'esquerres italià dels anys 1996 i 2006, Joan Ignasi Elena defensa la seva candidatura per liderar el PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Elena ho farà a Vilopriu, el 25 d'agost, en una trobada que serà el tret der sortida del curs polític socialista. A banda de l'aliança d'esquerres, els altres tres punts clau que proposarà són el grup propi al Congrés, l'oxigenació i obertura del partit i el blindatge de l'estat del benestar.

Podeu llegir la resta de la informació a l'ARA PREMIUM.

stats