ELECCIONS 22-M
Política 07/05/2011

Parlon: "Santa Coloma és molt més que el cas Pretòria"

L'alcaldessa defensa que els ciutadans ja no parlen del tema i defensa que el PSC té un "programa sòlid" per encarar el futur de la ciutat

Sara González
1 min

Santa Coloma de Gramenet“Santa Coloma és molt més que el cas Pretòria”, ha afirmat l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, que aquesta tarda ha participat en un acte amb joves aficionats a l'esport freestyle. Parlon ha insistit que els ciutadans de la seva ciutat ja no parlen del presumpte cas de corrupció urbanística que va tenir com a protagonista el seu antecessor, Bartomeu Muñoz.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“És un cas políticament tancat i forma part dels tribunals”, ha assegurat l'alcaldessa, que ha afegit que caldrà esperar fins al 22-M per veure si aquest antecedent passa factura al PSC, que té la majoria absoluta des de 1999.

Parlon ha defensat que concorre a les eleccions municipals amb un “programa sòlid” del qual també formen part joves “compromesos” amb la “cultura urbana i la convivència” com els que han participat a l'acte. Parlon també ha fet una crida a la participació i ha expressat que és “responsabilitat” de tots els partits incentivar-la.

Unes 120 persones han assistit a l'acte, que ha comptat amb una exhibició de breakdance i acrobàcies sobre monopatins, skates i bicicletes. Els joves també han dibuixat un grafit en el qual ha participat Parlon.

stats