POLÍTICA
Política 08/05/2013

Núria de Gispert troba "insòlit" que se suspengui la declaració de sobirania

La presidenta del Paralament insisteix en subratllar que la naturalesa de la resolució aprovada al parlament és "essencialment política" i que, per tant, no hi ha lloc per a la seva impugnació

Marc Toro
1 min

Barcelona"És insòlit". Aquesta ha estat la reacció de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, després de conèixer la decisió del Tribunal constitucional de suspendre la declaració de sobirania de Catalunya que es va aprovar el 23 de gener al Parlament. De Gispert ha insistit a subratllar la "naturalesa essencialment política" de la resolució aprovada a la cambra catalana i per tant, ha considerat que no hi ha lloc per a la seva impugnació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta ha explicat que ja ha donat ordres als serveis jurídics de la cambra perquè comencin a escriure el seguit d'al·legacions contra la impugnació presentada pel govern espanyol al Constitucional.

De Gispert ha convocat ja la junta de portaveus per informar-los sobre les conseqüències de la decisió del constitucional a l'espera de rebre tota la documentació referent als arguments pels quals s'ha admès a tràmit la impugnació.

stats