L'escenari post 28-N
Política 01/12/2010

Obiols demana un nou començament per al PSC després d'una derrota "inapel·lable"

L'agrupació Nou Cicle, que agrupa l'ala més catalanista del PSC, ofereix, en paraules d'Obiols, participar activament en el procés de reflexió

Redacció
1 min

BarcelonaL'exprimer secretari del PSC i fundador de l'organització Nou Cicle, Raimon Obiols, ha diagnosticat avui que, després de la derrota "inapel·lable" a les autonòmiques, el socialisme català necessita un "nou començament", que situa al congrés del partit previst per a la pròxima tardor. Nou Cicle, que agrupa l'ala més catalanista del PSC, ofereix, en paraules d'Obiols, participar activament en el procés de reflexió "de fons, serena i valenta que pot i ha de fer el partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El socialista ha glossat en un comunicat les receptes amb les quals, segons el seu parer, el PSC pot recuperar-se del desastre electoral de les autonòmiques, de manera que demana reforçar l'ambició de "centralitat i de representació genuïna de la pluralitat social de Catalunya". "Si sabem mirar tant al futur com al passat, amb lucidesa col·lectiva i amb fidelitat als nostres valors i a la nostra història aconseguirem revertir positivament la situació actual a Catalunya", ha sentenciat Obiols.

stats