Publicitat
Publicitat

Ajornat el nomenament del nou director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC)

Fonts del Govern han assegurat que el president Mas estudia diversos candidats i que vol donar-se més temps per proposar un nom que generi el major consens

El nomenament del director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, que estava fixat per al ple de la setmana que ve, ha quedat ajornat, segons que han confirmat a Efe fonts del govern català i de CiU. La Taula i la Junta de Portaveus van decidir aquesta setmana que la designació del substitut al capdavant de l'OAC de David Martínez Madero, que va morir a final de gener, es fes en el ple que comença dimecres de la setmana que ve, 6 de juliol, però finalment el Govern i CiU, el grup que li dóna suport, han fet marxa enrere després de sondejar l'oposició.

Fonts del Govern han assegurat que el president Artur Mas estudia diversos candidats i que vol donar-se més temps per proposar un nom que generi el major consens possible. Correspon al ple del Parlament elegir el candidat, per a la qual cosa es requereix el suport de tres cinquenes parts de la cambra -90 diputats- en primera votació o de la majoria absoluta en segona votació -68 diputats-.

El magistrat Daniel de Alfonso, que comptava amb l'aval del PP, és un dels noms que s'havien estudiat per a aquest càrrec.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT