Política 03/03/2014

Dimiteix el vocal d'Òmnium a Osona que 'La Razón' assenyala aquest dilluns com a "assassí"

L'entitat, a través d'un comunicat, assegura que la notícia "pretén perjudicar" els seus interessos. Assegura que D.V. plega per poder-se defensar de les "mentides i calúmnies" del rotatiu

Ara
1 min

BarcelonaUn vocal de la junta d'Òmnium Cultural a Osona, D.V., ha decidit dimitir de les seves responsabilitats a l'entitat després que el diari 'La Razón' hagi publicat aquest dilluns en portada el següent titular: "Un líder d'Òmnium va assassinar un jove en defensa de Catalunya envers Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través d'un comunicat, l'entitat ha apuntat que la notícia "pretén perjudicar" els seus interessos i explica que D.V. plega "per poder-se defensar d'un text que inclou diverses mentides i calúmnies sobre la seva persona".

"Publicar informació falsa i vincular Òmnium a un assassinat és un intent més de fer mal a un actor de la societat civil que treballa pel dret a decidir dels catalans i les catalanes. Òmnium situa la notícia publicada per 'La Razón' en el marc d'una campanya que vol trencar un procés democràtic i pacífic, i impedir així que els catalans decideixin el seu futur polític el proper 9 de novembre. Per això, Òmnium està estudiant si presenta una querella contra l'esmentat diari", assegura el comunicat.

stats