Política 30/06/2012

Oriol Pujol: "No farem marxa enrera amb la Hisenda pròpia perquè el 80% dels catalans la reclamen"

El secretari general de CDC assegura davant el consell nacional de la formació que el partit farà una ofensiva pel català en tots els àmbits davant les "agressions" sobre la llengua

Oriol March
1 min

Cerdanyola del VallèsNi un pas enrera amb la Hisenda pròpia. Aquest és el missatge que ha volgut donar Oriol Pujol, secretari general de CDC, davant del consell nacional de la formació. "El 80% dels catalans, segons el CEO, la defensa", ha assegurat Pujol en el primer consell nacional que els convergents celebren des del seu últim congrés. El secretari general dels nacionalistes ha volgut deixar clar, malgrat tot, que mantenen la mà estesa a la resta de partits per arribar un acord el màxim d'unitari possible abans de finals de juliol, que és quan el model de finançament sortirà del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol ha avançat que CDC impulsarà una ofensiva per la llengua davant les "agressions" que rep, en referència la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística. El secretari general dels nacionalistes ha assegurat que ara no toca una actitud "resistencialista" i que el que ara cal és normalitzar el català en àmbits "on encara no és del tot normal".

Pel que fa al projecte d'Eurovegas, Pujol ha considerat que és un assumpte que "no divideix el partit" i que pot ser molt positiu per a Catalunya. "Vindran representants de totes les empreses punteres del món a reunir-se", ha vaticinat el secretari general de CDC.

stats