POLÍTICA
Política 29/08/2011

Oriol Pujol recull simpaties entre les bases convergents per anar de número dos a Madrid

El seu posicionament per acompanyar Duran al Congrés és un cop de puny sobre el taulell de la successió al capdavant del partit

Redacció
1 min
Oriol pujol juga fort Aficionat als esports de risc, Oriol Pujol ha posat damunt la taula d'Artur Mas un dilema difícil de resoldre:  o ell o Pere Macias, amb el risc de fer enfadar Duran. A més, una negativa el podria deixar tocat com a futur  secretari general de CDC, tot i que ha recollit molts i importants suports.

BarcelonaEl pas endavant que Oriol Pujol va fer quan va anunciar que volia formar tàndem amb Duran i Lleida al Congrés dels Diputats ha trastocat l'aparell polític de CiU, però ha conreat simpatia entre les bases convergents. La cúpula del partit haurà d'escollir ara si accepta l'oferta d'Oriol Pujol i sacrifica Pere Macias, cosa que irritaria Duran, o si la rebutja i deixa afectada la carrera de Pujol fill en els organismes del partit. El que ha de ser futur secretari general del partit vol assegurar-se un lloc en el camí de la successió al si de la federació, en què haurà de competir amb noms com el dels consellers Lluís Recoder, Francesc Homs i Felip Puig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per saber-ne més sobre el futur d'Oriol Pujol, podeu llegir el reportatge de l'ARA Premium.

stats