PRIMÀRIES D'ERC
Política 12/06/2014

Oriol Amorós reuneix en menys de 48 hores els avals per a les primàries d'ERC a Barcelona

El vicesecretari general dels republicans anuncia que ja té els 148 avals necessaris, però aspira a recollir-ne molts més

Ara
1 min

BarcelonaEl vicesecretari general d'ERC Oriol Amorós ja disposa dels 148 avals de militants per presentar-se a les primàries dels republicans a Barcelona. Així, ja ha reunit el suport de més del 15% dels afiliats d'ERC a la Ciutat Comtal –el mínim exigit per aspirar a ser alcaldable–, tot i que el procés de recollida va començar just dimarts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho ha anunciat Amorós aquest dijous al matí en un comunicat en què agraeix el suport dels militants i anuncia que espera recollir molts més avals fins al 25 de juny, la data límit en què s'entregaran. Posteriorment, els simpatitzants i els militants també podran votar en les primàries.

El matí de dimecres Amorós va confirmar que es presentaria al procés intern per elegir alcaldable d'ERC a Barcelona, i a la tarda va exposar el seu projecte davant més de 300 persones en un primer gest de força. Segons el dirigent republicà, treballarà per fer del partit la primera força de la ciutat aglutinant al seu entorn les formacions d'esquerres favorables al dret a decidir i reivindicant un "nou maragallisme". Aquest dijous a la tarda presentarà el seu equip i el seu projecte l'altre aspirant, el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch.

stats