CANVI DE CICLE
Política 31/05/2014

Oriol Amorós recorda que ERC ja està predisposada a negociar una entrada al Govern

El dirigent republicà apunta que el partit havia posat com a condició que es pactés primer la data i la pregunta de la consulta

Ara
1 min
El portaveu adjunt d'ERC al Parlament, Oriol Amorós / ACN

BarcelonaEl vicesecretari general de Comunicació i Estratègia d'ERC, Oriol Amorós, ha replicat aquest dissabte a la tarda les acusacions del secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, segons les quals els republicans no volen "assumir la responsabilitat" de governar. "Nosaltres hem donat una paraula i només tenim una paraula. Ja vam dir que quan tinguéssim data i pregunta estàvem predisposats a assumir totes les responsabilitats que facin falta per fer possible que el 9 de novembre votem i, dins de l'estret marge que tenim, es facin totes les polítiques socials possibles, posant primer de tot la lluita contra l'atur i en favor de la gent que més pateix", ha assegurat el dirigent d'ERC a través d'un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Amorós ha respost les declaracions de Mariano Rajoy, que havia ironitzat que, si hi ha un xoc de trens, és perquè "algú va per la via equivocada". "En democràcia el tren que va en bona direcció el decideix la gent votant", ha assegurat el portaveu adjunt d'ERC al Parlament, que ha ironitzat que els catalans van "en ample europeu i Rajoy continua a l'ample ibèric". "Rajoy ha de respectar la voluntat dels catalans de votar, ha de respectar l'escola en català o els mitjans públics de comunicació en català, i ha de respectar també l'economia dels catalans", ha conclòs Amorós.

stats