CANVI DE CICLE
Política 02/05/2015

Junqueras afirma que treballa amb Mas perquè hi hagi eleccions el 27 de setembre

El líder d'ERC afirma que són conscients que "en alguns aspectes" representen "models econòmics i socials diferents"

Efe
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, amb l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts i president d'ERC, Oriol Junqueras, durant una recepció al consistori

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha declarat aquest dissabte durant una visita a Fira d'Abril que la seva relació amb el president de la Generalitat, Artur Mas, està "molt bé" i que estan "treballant perquè hi hagi eleccions el 27 de setembre, que segur que n'hi haurà". Malgrat tot, ha afegit: "Al mateix temps, també som conscients que en alguns aspectes representem models econòmics i socials diferents, però amb la voluntat d'entendre'ns pel bé del país, els ciutadans i perquè els ciutadans puguin decidir sobre el seu futur".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la visita també se li ha preguntat per una enquesta que publica 'La Vanguardia', segons la qual el no a la independència a Catalunya supera el sí per quatre punts, i el líder d'ERC ha contestat que no tenen "per costum opinar sobre enquestes". "I per tant tampoc ho farem ara", ha insistit.

En aquest sentit ha puntualitzat que "la democràcia serveix perquè els ciutadans puguin votar i el que és important és que els ciutadans votin i tinguin l'oportunitat de decidir".

stats