CANVI DE CICLE
Política 06/11/2012

Junqueras defensa que ERC està "perfectament legitimada per ser alternativa al model de CiU i PP"

El candidat republicà respon als participants a l'acte 'Esquerra i país' que el projecte del seu partit té "voluntat d'hegemonia"

Roger Tugas
1 min
Oriol Junqueras i Marta Rovira, presentant el cartell electoral d'ERC. / FERRAN FORNÉ

BarcelonaEl president i cap de llista d'ERC, Oriol Junqueras, ha presentat aquest dimarts a la tarda el cartell de campanya dels republicans, que portaran com a lema electoral 'Un país per a tothom'. En l'acte, ha respost preguntes dels periodistes als participants en el debat sobre 'Esquerra i país' de dilluns, on alguns d'ells com l'expresident d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, i l'exconseller Ernest Maragall van defensar que calia renovar l'esquerra catalana perquè aspiri a ser alternativa a CiU. "Totes les enquestes diuen que qui creix més en termes absoluts i relatius és ERC", ha defensat Junqueras, motiu pel qual ha justificat que tinguin "voluntat d'hegemonia" i se sentin "perfectament legitimats per ser un model alternatiu al de CiU i PP".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat republicà ha explicat el seu objectiu de construir "un nou estat del benestar més democràtic" i "des dels valors republicans" per avançar cap a un "país més pròsper, amb nous llocs de treball, on les empreses tinguin més recursos, amb més inversió en innovació, exportació i infraestructures i una economia més verda". "Que garanteixi la igualtat d'oportunitats, que no perdem ningú pel camí, inclusiu", ha afegit.

stats