POLÍTICA
Política 24/09/2011

Junqueras reitera la voluntat d'arribar a "acords seriosos i rigorosos" sobre el concert econòmic

El nou president d'ERC reclama tenir clar "el calendari i el full de ruta i com es poden verificar els passos" d'aquests per arribar a pactes amb altres forces

Acn
1 min
Sense candidat

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha reiterat aquest dissabte la disponibilitat d'ERC per arribar a "acords seriosos i rigorosos" al voltant del concert econòmic. Ha declarat que és una de les eines fonamentals per resoldre els problemes socials i econòmics en moments de retallades en la despesa pública i de debats sobre pressupostos. Així mateix, ha assenyalat que per arribar a pactes "s'ha de tenir clar el marc conceptual amb el que es mouen les altres formacions i tenir clar el calendari i el full de ruta i com es poden verificar els passos d'aquest full de ruta". Junqueras ha dit que "si és així faran costat a tots els que treballin per millorar les condicions de vida dels ciutadans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a l'Ajuntament de Barcelona, junt amb el líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, Junqueras ha destacat que la nova direcció d'ERC i tots els seus càrrecs orgànics com sempre es posa a disposició del país per intentar resoldre els problemes socials i econòmics que pateix la societat.

stats