DEBAT INTERN A CDC
Política 01/02/2011

Oriol Pujol reconeix el seu desig de rellevar Mas com a secretari general de CDC

El recentment escollit secretari general adjunt vol esdevenir el número 1 de Convergència, ja que l'actual president de la Generalitat haurà de renunciar al càrrec aviat

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha reconegut avui que la seva "voluntat" és rellevar Artur Mas com a secretari general convergent en el pròxim congrés que celebrarà el partit. El 15 de gener passat, Oriol Pujol va assumir la secretaria general adjunta de Convergència, en substitució de Felip Puig, però els seus plans van més enllà: "La meva voluntat és presentar-me a la secretaria general", ha revelat Oriol Pujol en declaracions a COMRàdio recollides per EFE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas haurà de deixar el càrrec de secretari general en el pròxim congrés de CDC, no només perquè les seves funcions com a president de la Generalitat el mantenen massa absorbit com per dedicar-se també a qüestions internes del partit, sinó perquè a més ja haurà complert el límit del seu mandat. La designació d'Oriol Pujol com a secretari general adjunt el situa en una posició immillorable per ser la persona que prendrà el testimoni de Mas.

"Jo tinc ganes de presentar-me. Sóc franc i no me n'amago, d'això", ha admès Pujol, que, això no obstant, ha puntualitzat que abans s'haurà de "guanyar la confiança de tots els militants i de la gent de Convergència per estar a l'altura d'això". "Tinc un temps de trànsit per oferir el millor de mi mateix", ha afegit Pujol, que ha recordat que el pròxim congrés de CDC encara no té data i bé podria celebrar-se "a final del 2011 o just després de la primavera del 2012".

stats