DRET A DECIDIR
Política 15/09/2012

Oriol Pujol: "La cohesió social només és possible si Catalunya té un estat propi"

"Volem més nació perquè volem una societat millor", assegura el secretari general de CDC al tancament de l'escola d'estiu del partit

Oriol March
1 min

Vilanova i la GeltrúEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha assegurat aquest dissabte al matí, durant el tancament de l'escola d'estiu del partit, que la cohesió social "només és possible si s'assoleix l'estat propi". Pujol també ha insistit que els catalans "volem més nació perquè volem una societat millor" i que, per tant, només hi ha una agenda: la d'emancipació nacional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi ha qui veu com un divertiment aquestes aspiracions d'independència, però no és així", ha ressaltat el secretari general de CDC, que ha insistit que el procés actual cap a l'estat propi "no és un invent del president Mas".

Pel que fa a la visita del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, què demà serà a la festa de la rosa del PSC, Pujol li ha demanat "que estigui al costat del president Mas" i li ha retret que no hi fos l'11 de setembre per escoltar "el missatge de la ciutadania". A més, ha culpat el federalisme del fet que "Catalunya hagi de triar entre la residualitat i la independència".

stats